Det är officiellt: Yeezy -bilderna kommer att återuppliva varannan månad

om du tog en enorm L på Yeezy -bilderna i morse så har vi några stora nyheter för dig. Kanye West’s Take på sommarreglaget, som presenterades tillbaka i juni 2019, var ett skrattande lager när det först släpptes, med det sagt, det har snabbt blivit en av hans mycket eftertraktade silhuetter där ute. Medan vissa människor betalar upp till £ 400 för ett par, ser det ut som att det här kommer att vara en saga historia eftersom dessa kommer att återuppliva mycket ofta!

Genom att uppfylla sitt löfte 2015 att en dag som en person som vill ha ett par Yeezys kommer att kunna få dem utan att behöva betala ett utpressat belopp, är bilden inställd på att vara YE: s första GR -modell någonsin. Enligt ansedda sneakerinsiders Yeezy Mafia kommer det att släppas ut varannan månad i olika färgalternativ, så om du alltid har velat ett par är detta betydande nyheter!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Med en EVA-skumkonstruktion i ett stycke är bilden så grundläggande som den blir. Återvända i fyra färgscheman inklusive “kärnan”, “rena”, “hartset” och den nyligen tillkännagivna “enflame orange”, använder den utökade dragkraften under foten en gripande passform. Varumärke hålls till det minsta här, med bara en enda adidas -logotyp som präglas på fotbotten för att cementera samarbetet.

Med en adidas Yeezy Slide Restock planerad i juni, kommer den nästa efter det att vara augusti då oktober och så vidare. Låt oss veta vad du tycker om detta, och i relaterade nyheter dyker upp mycket mer info bara dyker upp för Kanye Wests Yeezy X Gap -samarbete!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *