Ta en speciell titt på Nike Sportswear “Sustainable” Tee

Nike’s “Move to Zero” är mycket mer än bara en strapline för Oregon Sportswear-infödda, detta är ett mantra som skjuts företaget för att göra att göra för att göra Visst att de som en tjänst spelar sin roll i att hjälpa till att vända effekterna av klimatförändringar. Nu har Swoosh-varumärket just introducerat Nike Sportswear “Sustainable” Tee och det är superrent med några anmärkningsvärda mindre detaljer.

Bild med hjälp av den enda leverantören Sportswear “Sustainable” Tee

Int’l frakt

Köp nu

Kommer i 3 tonal grå färgvägar är denna tee bäst för övergångsperioden mellan sommartid och höst. Perfekt för skiktning under jackor men ser också fantastiskt ut som en fristående bit, denna tee är extraordinär som en viktig för någons garderob.

Denna produkt är tillverkad av 100% hållbara material med användning av en blandning av både återvunnen bomulls- och organiska bomullstyg. Blandningen är minst 10% återvunnet material eller minst 10% organiskt bomullstyg, vilket indikerar att du kan vila enkel förståelse för att du spelar din roll mot en renare planet. Avrundad med en fläckig Nike Swoosh till bröstet och en överdimensionerad boxig passform, det här är en tee som du inte kan gå vidare!

Titta närmare på Nike Sportswear “Sustainable” -te genom att slå länkarna nedan och håll det låst till den enda leverantören för alla de allra bästa nyheterna och utgåvorna från sneaker -community.

Bild med hjälp av den enda leverantören Sportswear “Sustainable” Tee

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *