Grateful Dead X Nike SB Dunk Low Surfaces i en orange färgväg

Med tanke på utgivningen av Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low, vi tittar nu på ett konstigare Dunk Low Partnership som för närvarande är i verk. Medan vi redan har sett en miljövänlig version av Grateful Dead X Nike SB Dunk Low, tittar vi nu på ett orange par, liksom här är vad vi förstår hittills.

Samarbetar med det legendariska rockbandet, särskilt deras Grateful Dead Bears-karaktärer som har slutat vara synonymt med gruppen sedan “History of the Grateful Dead, Volume One” -albumet 1973, “Orange” är doppad i en all- orange palett. Med smörig slät mocka såväl i vristen som tåbox är resten av den övre utdraget i ett fuzzy material som efterliknar den huden.

En taggad miljövänlig Swoosh skjuter över såväl sidor som mediala sidopaneler, medan en trickficka är gömd inuti den feta tungan samt säkrad med en dragkedja. För att runda allt “Nike” -märke är broderat vid hälen, som tillhandahålls i en 60 -talets psykedelisk teckensnittstil som fans av bandet definitivt kommer att kunna uppskatta.

Med Grateful Dead X Nike SB Dunk Low “Orange” -yta, kan vi säkert säga att par som ser ut som de andra tre björnarna på samma sätt kommer att vara i verk. Låt oss förstå vad du tror på denna kollaps, liksom i tillhörande nyheter, 10 traditionella Nike Dunk -färgvägar är retro nästa år!

Bild via SolebyJC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *