Hur man får Tom Sachs x Nikecraft Mars Lawn 2.5 tidigt

Tja, det är officiellt. Tom Sachs X Nikecraft Mars Lawn 2.5 följer en serie läckor och teasers har nu verifierats av själva Beaverton -märket. Tillverkad i samarbete med den NYC-baserade samtida konstnären, detta är hans fjärde silhuett med Swoosh, liksom här är exakt hur du kan få ett par tidigt.

Som namnet antyder är Mars Lawn 2.5 baserad på den extremt eftertraktade Mars Lawn 2.0 men med några tweaks här såväl som där. Att bevara den ursprungliga bruna såväl som röd färgplan som vi alla förstår såväl som kärlek, det verkar som om materialen har omarbetats helt för en tuffare form och finish. I själva verket kommer du till och med att upptäcka gummierade toecaps framtill som ett par traditionella arbetsstövlar.

Som en del av lanseringen kommer Sachs såväl som Nike att tillhandahålla sneakerheads möjligheten att bära testa skon. Om du är vald kommer du att kräva att du loggar din upplevelse och komponerar alla dina kommentarer från början till slut. Paren kommer sedan att returneras, studeras, repareras, samt sedan återutgivna, liknande den Ultra Boost DNA -slingansträngningen som Adidas introducerade tidigare i år.

“Med denna specifika utmaning engagerar vi människor för att verkligen tro på denna sko och ta med olika perspektiv, både kulturellt och miljömässigt. Detta är en chans att bjuda in en större publik att verkligen njuta av vår föredragna del av processen – upptäcker om saker och saker som gör saker. ”

Om du vill delta i Tom Sachs X Nikecraft Mars Lawn 2.5 -programmet kommer du att kräva att du skickar in en en minuts video via Instagram. Fullständiga detaljer kan upptäckas i videon ovan. Låt oss förstå vad du tror på det kommande samarbetet, liksom i tillhörande nyheter, bakhållet X Nike Dunk High “Lethal Pink” har slutligen ett släppdatum!

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *