Nike Dunk Low Next Nature “Sail” dyker upp med neutrala nyanser

Nike Dunk Silhouette fortsätter att dominera Streetwear -landskapet med metod för partnerskap samt vintage -färgvägar. Inte bara det, några av de versioner som har dykt upp under de senaste månaderna i linje med Nikes hållbara “flytt till noll” -kampanj som är extremt eftertraktad av eko-medvetna sneakerheads. Situation i punkt: Nike Dunk Low Next Nature “Sail”.

Mycket liknande nya veganvänliga “Black/White” Rendition, alias “Panda”, denna “Sail/White” iteration har en skarp vit läderbas som gör det möjligt för de överliggande panelerna att ge en subtil pop av kontrast med sin titulära grädde nyans .

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

De laterala såväl som mediala plattor visar fortfarande den berömda Swoosh-logotypen för att hålla det traditionella Nike-utseendet som vi alla förstår såväl som kärlek, medan de volt-ingångsolsulorna skildrar sportklädergigantens omlokalisering till nollhjulsmotiv. Nike-märkta tungor såväl som klackar, liksom en mellansula i full längd fodrad med en jordvänlig slipgummi yttersula Totalt denna neutrala tonade Nike Dunk låg.

Nike Dunk Low Next Nature “Sail White” tappar extremt snart, så se till att hålla det inlåst i bäst här hos den enda leverantören för att stanna i förståelsen av alla de senaste utgivningarna från Nike. I liknande nyheter får Nike Dunk Low “Black” en stor ombyggnad!

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *