En närmare titt på JJJJOUND X NEW BALANCE 990V3 “Green”

Det har bara varit ett par dagar med tanke på att Justin Saunders ‘nya JJJOUND X NEW BALANCE 990V3 “Green” Colourway läckte online, och onödigt att säga att New Balance’ Entusiaster är redan redo för sin mycket önskade utgåva.

Idag har vi en närmare titt på några nya bilder som laddats upp av @aitormint. Jämfört med 2018 -versionen som såg ett “urban grått” färgschema, det kommande JJJJOUND NEW BALANCE 990V3 Sport en ren “Olive Green/Khaki” -ton som är absolut en vinnare för minimalistiska fans.

Bild med hjälp av aitormint
Int’l frakt

Se mer

På den noten kan vi säga att människor som missade Jjjjound X New Balance 992 “Green” 2020 har ytterligare ett skott av att samla ett liknande par. Genom att leverera pops av kontrast till denna neutrala ensemble är silvermärkeshits på tungan och hälen överlägg och starka svarta “n” logotyper och inre foder. Genom att fullborda den co-märkta nya saldot 990v3 är vintage grädde skosnör och enkap av mellansula.

JJJJOUND X NEW BALANCE 990V3 “Green” har inget officiellt släppdatum ännu, så se till att hålla det inlåst i idealisk här hos den enda leverantören om du inte vill missa de aktuella nya balansutgivningsdatumen. I liknande nyheter är Todd Snyder X New Balance 992 “10 -årsjubileum” inspirerad av New York Citys skyline.

Bild med hjälp av aitormint
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *