Carhartt blir vild med teknisk stil för sin FW21 “Venture” -kapsel

som uppfyller utgivningen av sin höst/vinter 2021 -kollektion För några månader sedan är Workwear Professionals Carhartt tillbaka med ännu en kapseldropp. Denna senaste kapsel fördjupar djupt i varumärkets historia och drar motivation från tekniska utomhusdräkt och vildmarken.

Varumärket har samarbetat med den japanska mode-professionella fotografen Genki Nishikawa för en lookbook inklusive tunga skuggor samt frontally-upplysta bilder. Resultatet är en mängd bilder som belyser denna utilitaristiska utformade samling i all dess skönhet.

Bild via Genki Nishikawa
Element av jakt, klättring och orientering har alla gjort ett utseende i denna kapsel med en mängd olika praktiska jackor som leder sortimentet. På andra håll ser vi bekväma fleece-tröjor såväl som zip-ups, matchande inspektera överdelar samt byxor, smidiga lätta jackor samt en mängd tee-skjortor samt tillbehör.

Under hela samlingen ser vi en främst tråkig stylad färgväg inklusive mjuk olivgrön, salvia samt huvudfärger som svart såväl som grå. Dessutom presenteras pops av vit, ljusblå såväl som kalk-miljövänlig på släp.

Hela samlingen erbjuds för närvarande att köpa över i Carhartts WIP Web Store nu, så om du är en extern fan, vänta inte! I andra nyheter förlänger Meansewhile X Dickies sina samarbetsinsatser med en kapsel av praktiska arbetskläder.

Bild via Genki Nishikawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *