Här är din allra första närbild på Yeezy Boost 700 V2 ‘Hospital Blue’

Bild via adidas
En läckt bild bara dyker upp av Yeezy Boost 700 V2 ‘Hospital Blue’. Denna färgglada tränare, ryktad att introducera i slutet av månaden, är en av ett antal för att avslöjas som en del av AW19-line-up. Den ansluter sig till ett antal andra inklusive helgens släpp av den vinterklara Yeezy Desert Boot.

Även om de officiella bilderna var nöjda med mycket spänning, verkar det inte som om alla övertalas efter denna senaste observation. Yeezy 700 V2 ‘sjukhusblått’ tros ursprungligen likna ‘Salt’ -färgen. Istället verkar det vara mycket mörkare såväl som att använda materialet på samma sätt verkar vara unikt på detta par. Det verkar som att tuffare duk ersätter den traditionella lätta passningen av Yeezy 700 V2. En utnyttjande skrev: “Man dessa såg mycket bättre ut i produktbilderna lol!”;

Bild via @yeezyseason2
Trots det överväldigande svaret är efterfrågan på denna chunky fitnessinstruktör på en hög tid. Eftersom Kanye West följer framgången för årets många försäljningsutgivningar, kommer “sjukhusblå” ingen fråga som är lika eftertraktad.

För mer uppdateringar om de mest speciella skordropparna, se till att ladda ner den enda leverantörsappen.

Bild via adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *