Officiella bilder av Nike SB Dunk Low “Gulf” har landat!

Nike’s hängivna skateboardinglinje verkar vara på en vinnande rad som inte visar några indikationer på att bromsa ner på sistone, eftersom officiella bilder av den kommande Nike SB Dunk Low “Gulf” just har avslöjats. Paret nickar till den traditionella Porsche 917 “Gulf” såväl som ursprungligen smeknamnet “Club 58”, även om detta namn har för att ha fallit av.

Dedikerade Dunk -fans har redan uttryckt sin räntesats i denna nya nya färgväg såväl som det är inte svårt att se varför, så om du vill upptäcka allt du kräver att förstå när det gäller att den kommande utgåvan checkas ut för ännu mer information här

Bild genom Nike

Bild genom Nike
Däckt ut i blekblå såväl som utformad från smidig mocka, skriker detta par premie från den allra första glimtet och inkluderar vad du kanske vill ha i en dunk. Nikes traditionella Swoosh -logotyp finns i vit på både sido och mediala sidor, medan extra varumärke innehåller Nike SB -detaljer i tungorna samt ett “58” -märke på klackarna. Svarta snören såväl som detaljer totalt utseendet, vilket verkligen får färgvägen att pop!

Under foten döljer en vit mellansula massor av dämpning medan en dynamisk orange yttersula avrundar stilen perfekt. Om du vill polisen den kommande Nike SB Dunk Low “Gulf”, är den stora nyheten att den kommer att släppas någon gång i mars genom Nike såväl som andra välj återförsäljare, så håll det inlåst i bäst här! Under tiden, se till att inspektera de 10 orientaliska ikonerna som formade sneakerindustrin!

Bild genom Nike

Bild genom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *