Den oavbrutna X Nike LeBron 17 “Mer än en idrottsman” syftar till att stärka

efter utgivningen av deras Air Force 1 Collaby tidigare i år har basketikonen LeBron James återförenats med Swoosh för att introducera den oavbrutna X Nike LeBron 17 ”Mer än en idrottsman”. Komplett med knäppa detaljer, moderna accenter och exklusiv teknik syftar denna sko till att stärka idrottare överallt.

Klädd i samma färgväg som den nämnda AF1, är den elektriska blå överdelen kontrasterad med svarta accenter och vita sulor. Ankelmanschetten påminner om en krona som erbjuder ett nick till LeBrons status “King James”, medan snören inte har en, utan två utbytbara spetsvakter. Med en blå och en vit vakt, båda prydd med “mer än en idrottsman” -slogan broderi, är det upp till dig vilken färg du inte gör-eller tar bort den helt för att avslöja den ursprungliga snörningen.

Bild via Nike
Mellansulan är utrustad med Nikes signaturluftsenhet som ger studsning och komfort från ett extra speciellt tyg som gör att du kan rita alla design du vill-med förpackningens skräddarsydda skarvar-och gnugga av den när du blir uttråkad. Inspirerad av LeBrons egen tendens att kliva på domstolen med klotbar bekräftelser på hans sneakers, kan du bli så kreativ som du vill med det här paret.

Att stanna i linje med resten av skon, Nike Swoosh-logotypen vid sidan ser ut som om den personligen har dragits på av varumärket och antar ett grovt och klart utseende i motsats till dess vanliga strukturerade design.

Den oavbrutna X Nike LeBron 17 “Mer än en idrottare” kommer att släppa på Nike Webstore på juldagen – 25 december. Om du är basketfan, har ryktet att LeBron kommer att ha på sig dessa eftertraktade creps när han tar domstolen för att spela mot La Clippers på Xmas Day, så håll dina ögon skalade!

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *