En titt på FTC X Nike SB Dunk Low

efter att ha fått en extremt kort sniktitt förra veckan, får vi nu vår finaste utseende ännu på FTC X Nike SB Dunk Low! De är i samarbete med den San Fran-baserade butiken och har en lång historia med Beaverton-varumärket. Faktum är att FTC var den enda köpman i världen som lagrade Grateful Dead X Nike SB Dunk Low “Orange” som antyder precis hur väl kraftduon förstår varandra.

Med motivation från avancerade handväskor har denna specialutgåva Dunk Low en rik “lagunpuls” mocka bas medan vita quiltade läderomslag runt hälen, Toebox samt snörningssystem. En “Metallic Silver” Swoosh skjuter över sidorna såväl som mediala sidopaneler som ger oss diamantförsörjning Co. Vibes, medan Lively “Speed ​​Yellow” -toner stiger ner på det inre fodret såväl som spetsidéer för en pop av kontrast som säkert kommer att vara Vänd huvudet var du än går.

Bild med hjälp av Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Skiftar ditt fokus nedan, kommer du att upptäcka en skarp vit mellansula. Detta är sedan fodrat med en isig blå gummi yttersula, och slutför det ultrabegränsade Nike -samarbetet!

Ett släppdatum har ännu inte officiellt verifierats för FTC X Nike SB Dunk Low “Lagoon Pulse”, så se till att du håller det låst hos den enda leverantören för mycket mer nyheter när det utvecklas! Låt oss förstå vad du tror på denna dunk, liksom i tillhörande nyheter, Parra x Nike SB Dunk Low Pro “Multi” visar abstrakt färg!

Bild med hjälp av Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *