Exklusiva bilder av Puma Style-ryttaren “Ride On”

Vi hanterade till polisen ett par av den helt nya Puma Style-ryttaren innan den släpptes den 7 december. Style Rider släpps som en del av det nya “Ride On” -paketet, tillsammans med den framtida ryttaren såväl som snabb ryttare för att producera en trio som är en licensierad bör COP.

Int’l frakt

Köp nu

Ursprungligen utvecklades tillbaka på 80 -talet, denna sko släpptes först som en extremt teknisk löpande tränare. Tillverkad för hastighet och motståndskraft för att göra det möjligt för löpare att ta på gatorna istället för spåret, såväl som varje detalj utvecklas noggrant med dig i åtanke. Tillhandahöll en modern uppdatering med en tjockare sula, mycket mer strömlinjeformad silhuett såväl som logotypdetaljer, kommer en nostalgisk vintage vibe med tillstånd av ljusa färger såväl som starka accenter.

Int’l frakt

Köp nu

Utrustad med Pumas signaturdämpning som håller dig bekväm, skum mellansulan på detta par formar runt din fot för att hålla dig stadig och säker. Den bobbly texturerade slitbanan liknar löpning och ger optimerad dragkraft, så när du kör på trottoaren har du omedelbart grepp.

Int’l frakt

Köp nu

Förenade med sitt “ride on” -motto, detta Puma -paketet driver dig till ditt nya personliga bästa. Tillhandahåller dig alla verktyg du kräver för att absolut ese din körning, har du ingen anledning att inte gå ut för den söndagsmedleman med dessa i din samling. Men vem vi skojar, dessa löpare är verkligen idealiska för de lata dagarna. Para bara med några manschetterade denim eller tjocka joggar.

Finns för att knäppas upp den 7 december till storlek? Storbritannien, den nya Puma Style-ryttaren är ett måste-tillägg till din shoedrobe. Mångsidig, bekväm och retro, de kryssar på varje låda.

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *