Kom på nära håll med den off-white X Nike Air Force 1 Mid “Black”

den 28 november, Off-White-grundaren och Louis Vuitton-designern Virgil Abloh dog tragiskt efter en tvåårig kamp med cancer. En av de mest dekorerade figurerna på modernt sätt, Chicago infödda spelade en enorm roll i att forma sneaker- och streetwear -industrin. Efter att ha tappat sitt eftertraktade Air Jordan 2-samarbete i slutet av förra året, tittar vi nu närmare på det off-white X Nike Air Force 1 Mid “Black”.

Den sena stilikonen gick ut för sitt tag på flygvapnet 1 mitten. Bara en av två färgvägar som var i verken, är den “svarta” målade i en mörk kolhög och är utformad från ett menageri av material. Med det som ser ut som en Flyknit -bas, är den dekorerad i ett svalt vågigt mönster. Ripstop -paneler tar sig runt vristen och hälen, där du också hittar en midfoot -rem för den ultimata lockdown -passningen.

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Ablohs kärlek till dekonstruktion har tagits till en annan dimension här. Med “Clear Black” genomskinliga Nike Swooshes som skjuter över sido- och mediala sidopaneler, hittar du också teknisk verbiage i off-Whites signatur Helvetica-teckensnitt. Platta vita snören sicksack över vampen som liknar hans dunk låga, och gummierade spikar kan hittas på botten av skon i neonblå, gröna och rosa nyanser. För att runda det hela har luftenheten fått en utskärning så att du kan se tekniken inom, vilket är motsatsen till vad La Flame gjorde för hans Travis Scott X Nike Air Max 1.

Branschinsiders berättar för oss att kollaboratörer som Virgil vanligtvis skulle ha haft minst två års projekt planerade i förväg, så vi är övertygade om att det off-white X Nike Air Force 1 Mid “Black” kommer att släppas någon gång senare i år tillsammans med ” Vit “för att fira AF1: s 40 -årsjubileum. Låt oss veta vad du tycker om den här skon, och i relaterade nyheter ser det ut som Off-White X Air Jordan 4 “Bred” har avbrutits!

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Bild via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *