Adidas Yeezy 500 ‘Shadow Black’ är tillgänglig nu … men det finns en fångst

som tar faderskotrenden till en helt annan nivå, Adidas Yeezy Rat 500 är en helt ny genre av sneaker, och idag den stealthyy ‘Shadow Black’ Colourway är nu tillgängligt att köpa via Yeezy Mafia … med en liten fångst.

Konstruerad av en kombination av nät, mocka och läder är detta mördade Crep lika distinkt som det blir. Till skillnad från 700 Wave Runner, har denna speciella chunky Yeezy ingen ökning av dämpning och väljer istället adiplen -teknik. Ett ovanligt val för säker, men ändå dope ändå.

Om du funderar på att samla Adidas Yeezy 500 ‘Shadow Black’, listar Yeezy Mafia dem för närvarande som en ‘Friends & Familj exklusivt prov ‘, så naturligtvis kommer det med en betydande prislapp … 12 345 € för att vara exakt. För att lägga till detta är det bara tillgängligt i en konstigt speciell 11.5UK, så om detta är din storlek kan det vara värt polisen. Med det sagt är “Utility Black” planerad att sjunka i juni, så om du inte uppfyller något av dessa krav finns det bara några månader kvar att vänta!

Har du några fantastiska nyheter? Maila oss direkt till newsbox@thesolesupplier.co.uk för din chans att presenteras.

Bilder genom Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *