En annan titt på Adidas Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Clay’

Efter sin chockfördröjning förra veckan är Sneakerheads hungrare än någonsin för Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Clay’. Särskilt till norr såväl som Sydamerika, “Clay” var tänkt att minska med resten av “Special Release” -samlingen förra veckan, liksom medan vi väntar på att introducera Stateside om två veckors tid, vi ” Re tittar till en titt på den varmt förväntade sneakeren!

Målad från häl till tå i en stark orange nyans, en sidomand som tas från förra årets “statiska” visas på sidopanelerna, så att sneakerheads kan böja strumporna de bär. En kompletterande hälflikfunktioner för extra bekvämlighet, såväl som nedanför, en full längd förbättrad mellansula använder extra komfort och en jämnare steg.

Som påpekats tidigare kommer Adidas Yeezy att förbättra 350 V2 ‘Clay’ att släppa uteslutande för norr såväl som sydamerikanska marknader, liksom de kommer att släppas den 30 mars – hela två veckor efter det ursprungliga introduktionsdatumet. Kommer du att lägga till ett par i din Yeezy -samling? Låt oss veta, samt se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Bilder med hjälp av Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *