Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise” återvänder senare i år

Förra året blev G-Dragon’s Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise” oväntat ett av årets mest hypade samarbeten . Medan GD är känd för att vara en av de flesta ikoniska artister i K-Pop-världen, är han relativt okänd i sneakerindustrin så detta är ett stort steg framåt för östasiatisk representation. Nu ser det ut som om han har en annan AF1 i verken, och vi får vårt bästa utseende ännu!

Först läckte hela vägen tillbaka i maj, “Para-Noise” har fått en helt inverterad makeover. Med en “trippelvit” läderkonstruktion sliter detta långsamt men säkert bort för att avslöja en stycke anpassad konst tillverkad av Bigbang -ledaren själv. De extra tjocka snören gör ett comeback, medan borstslaget som beskriver längs Nike Air -mellansula också återvänder för en andra gång och hänvisar till stilikonens sydkoreanska rötter.

Bild via SolebyJC

Bild via SolebyJC
Längs tungan hittar du en broderad tusensköna i svart, och avrundar det hela, anpassade stift tar sig till de två bästa ögarna precis som OG från december förra året.

Förväntad att lansera mycket förr än tidigare förväntat i september är G-Dragon Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise” gjord för att vända huvuden, så se till att du håller den låst vid den enda leverantören om du behöver ett par i din rotation! Låt oss veta vad du tycker om detta samarbete, och i relaterade nyheter är Nike “Brushstroke” -paketet tillgängligt nu!

Bild via SolebyJC

Bild via SolebyJC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *