Angel Chen X Adidas -kollektionen kommer att introducera snart

efter att ha gjort vågor på den senaste nästa i mode -TV -show, såväl som den kommande designern Angel Chen har fått möjligheten att arbeta i nära partnerskap med adidas original till producera adidas x Angel Chen -samlingen. Att klä bekanta silhuetter i dynamiska färger, det verkar som en banger såväl som med sommartid precis runt hörnet ser vi definitivt fram emot dessa!

Bild genom adidas
En stor variation av silhuetter finns över kapseln, med två versioner av den ständigt populära Ozweego som fungerar som de framstående paren. Magmur, Kiellor såväl som den släta mycket används alla som tomma duk också, vilket gör en enastående programlista för en första gången samarbetspartner.

Ljusa såväl som dynamiska färger verkar vara den ständiga stilen här, med Ozweego: s hantering av en försvagad färgväg accentuerad med neon touch, liksom en helt gul upplaga som gör en ännu mycket mer huvudvridande variant.

Bild genom adidas
Om du har fått dina ögon inställda på någon typ av paren från den kommande Angel Chen X Adidas Originals -samlingen, är den stora nyheten att de alla är inställda på att minska den här månaden – så håll dig bäst här hos den enda leverantören som Vi kommer att uppdatera dig med säljarinfo som den presenteras! Under tiden kan du inspektera dessa vilda Adidas Saint Florents!

Bild genom adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *