Atletik och estetik förenas för Missoni X Adidas Collection

Adidas har utnyttjat lyxigt italienska modehus Missoni för en specialutgåva som felfritt smälter friidrott och estetik. Bestående av en rad ultraförstärkningar såväl som löpande kläder, är detta utan tvekan ett av 2019: s hetaste samarbeten, och här är vad du behöver veta!

Missoni grundades för nästan sjuttio år sedan 1953 och är känd för sin livliga användning av stickat, okonventionella mönster och innovativa döende tekniker. “Missoni är ett språk som längs sin 66-åriga berättelse har tillämpats på många produkter.” för att komma till innovativa specialresultat som händer nu med adidas. ”

För denna samling har det Varese-baserade avtrycket gett den berömda Ultra Improv Clima en rymdfärgad makeover. Bestående av sex distinkta färger, är varje modell utformad från Primeknit och spelar med Missonis berömda flamliknande mönster, med det överallt eller som en färg hit på snörningsburen.

Utöver detta kommer sneakers att kompletteras av en avancerad löpningskapsel som innehåller en primeknit kortärmning, en väderbeständig jacka och en stickad maraton 10 kort. Dessa kommer att finnas tillgängliga för både män och kvinnor och kommer att användas i mångfärgade och monokromatiska alternativ.

Missoni X Adidas Spring Summer 2019-kollektionen kommer att vara tillgänglig att köpa från Missoni Web Store och i butiken den 24 april, med en bredare utgåva som kommer till Adidas den 25 april. Låt oss veta vad du kommer att ta tag i, och medan du är här, titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *