Först titta på G-Dragon’s Peaceminusone X Converse Chuck 70

som följer hans extremt eftertraktade Nike Air Force 1 ‘Para? Buller’ som avslöjades på sommaren, K-Pop Legend G-Dragon är tillbaka i Sneaker Spel, den här gången samarbetar med Converse för en fredsmärke-märke Chuck 70. Bild med tillstånd av Sneaker Insider@S.Sam.Group, låt oss ta vår allra första titt!

Målad i en ren svart såväl som vit färgväg som slutade vara synonymt med Bigbang-ledaren, är con utformad från en svår med hjälp av duk för en klassisk-möter-gemensam vibe. Längs medialerna upptäcker du den normala “All Star” -logotypen, medan sidorna är broderade med GD: s signatur Daisy -motiv. Du kommer också att upptäcka en halvskuren peaceminuson-logotyp precis ovanför mellansulan.

Just nu, ganska mycket ingenting annat som vi förstod om Peaceminusone X Converse Chuck 70, men enligt rykten måste det minska före årets slut. Kan detta vara en av de mest populära Converse -kollapserna 2019? Låt oss förstå vad du tänker, liksom för de nuvarande såväl som största sneakernyheter, håll dina ögon skalade på den enda leverantören!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *