Först titta på den sommarklara Air Jordan 4 Golf NRG “Sail Apricot Agate”

Om du tror att Jordan-skor bara är gjorda för lövträbanan och att flexa på gatorna, har du helt fel som All-New Air Jordan 4 Golf NRG “Sail Apricot Agate” har inte bara en tung sommarfärgning men är också redo för det gröna. Vi tar vår första titt på paret så läs vidare för mer!

Vi tvivlar inte på att många sneakerheads känner igen Michael Jordan som en legendarisk basketspelare, men hur många vet att NBA -superstjärnan på samma sätt var en professionell golfspelare?

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Omarbetar Michael Jordans fjärde signatur baskettränare med fairway-klara element som de spikade yttersulorna, är denna AJ4-variant klädd med ränder av pastellrosa och segel som säkert kommer att vända huvudet. Så även om du saknar ditt skott, stress inte ut eftersom människor förmodligen betalar mer intresse för denna värme på dina fötter. Alla Air Jordan IV: s motsvarigheter är fortfarande närvarande på denna återgivning och sportar en läcker segel nyans för att komplettera det livliga rosa limonadschemat. Dessa golftränare är slutförda med MJ: s ikoniska motiv som Jumpman -varumärket på tungan såväl som klackar, liksom en synlig luftenhet under hälen som ger en galen komfort.

Kommer du till polisen Air Jordan 4 Golf NRG “Sail Apricot Agate”? Låt oss veta såväl som att hålla det inlåst här på ensamleverantören för att stanna i kunskap om alla kommande Jordan 4 -släppdatum. I relaterade nyheter är Air Jordan 4 “Shimmer” det perfekta off-white-alternativet!

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *