Nike firar den 75: e NBA -säsongen med ett urval av klassiska uniformer

för att hedra NBA 75 -årsjubileum, Nike kommer att hedra tre av de ursprungliga och många inflytelserika teamen i organisationens historia med en rad klassiska uniformer. Boston Celtics, New York Knicks och Golden State Warriors kommer vardera att få historiska kopior av några av deras många välkända satser.

Boston Celtics Strip anländer med den klassiska vita & gröna designen med en stor Celtics -logotyp som visas över bröstet. Shortsen använder en liknande färgblockerad design med tillägg av två kontrasterande trepälsklöver. Denna enhetliga replikerar den som laget bar hela vägen tillbaka 1946.

Bild genom Nike
Knicks -uniformen ser också till 1946 för inspiration. Ett stort “New York” -teckensnitt visas över bröstet som accentueras av toner av marin och orange som finns runt satsen. Shortsen använder en trendig randig design på både det yttre benet och botten.

Bild genom Nike
Warriors -uniformerna har en marinbas som stärks av ljusa toner av gult och rött. Dessa uniformer är modellerade på samma som laget hade på sig för säsongen 1961-62, säsongen berömd för Wilt Chamberlain som gjorde över 100+ poäng i ett enda spel.

Om du är basketfan kommer du att vilja hålla ögonen på dessa! I andra nyheter återvänder Champion X Muhammed Ali för runda II.

Bild genom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *