New Balance M992 USA är utsmyckad i Purple Hues

New Balance fortsätter att dominera skorindustrin när vi går närmare 2022 och avslöjar många nya samarbeten och färgvägar som redan har fått Sneakerheads ivrigt väntande frigöringsdatum. Den senaste variationen i den oerhört populära och premium 992 -modellen har just debuterat, och det är säkert att säga att den ser ganska söt ut! Med titeln The New Balance M992 “Grey Purple” uppdaterar Sneakers den klassiska silhuetten med ljusa och djärva färger.

Hits av lila, marinblå, grå och naturlig utgör det komplexa men ändå flödande arrangemanget av färger, med avancerade konstruktionstyg som används hela tiden för att säkerställa att modellen lever upp till sitt lyxiga rykte och prispunkt.

Bild via New Balancenew Balance M992 “Grey Purple”

Int’l frakt

Se mer

Bild via New Balancenew Balance M992 “Grey Purple”

Int’l frakt

Se mer

Överdelarna är utformade från en blandning av grisskinnmocka, Supima -bomull och till och med nubuck för att visa upp toppnivåpanelen och göra dessa så bekväma och hållbara som möjligt. New Balance’s Signature N -logotyp ligger på både sido- och mediala sidor, medan ytterligare varumärke finns i tungorna och klackarna. Allt sitter ovanpå en SBS Abzorb mellansula enhet, vilket gör dessa till ett av de mest bekväma erbjudandena på marknaden just nu.

Om du vill hämta dessa höga värme nya balans 992-tal är den goda nyheten att de borde vara tillgängliga ganska snart, eftersom en USA-utgåva har planerats till 19 november, med ett globalt släppdatum som förväntas tillkännages snart . Se till att hålla den inlåst här på den enda leverantören för alla de senaste nyheterna och uppdateringarna, och när du är här tittar på Malbon Golf X New Balance -samarbetet som bara presenterades!

Bild via New Balancenew Balance M992 “Grey Purple”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *