Balenciaga att bryta 1 miljard euro intäktsmilstolpen för första gången någonsin

Balenciaga har dödat det under de senaste åren. När ett märke som ägnas åt att producera tråkiga bitar för medelålders kvinnor, är Demna Gvasalia-helmed modehem nu i framkant av streetwear såväl som sneakers, vilket släpper ultrahöga varma silhuetter som hastighetstränare, spår och naturligtvis som naturligtvis , Triple S. Nu, enligt Kering VD François-Henri Pinault, kommer det parisiska avtrycket att bryta 1 miljard euro i inkomst i år för första gången någonsin.

Balenciaga har sett exponentiell tillväxt sedan 2015. Med ett laser skarpt fokus på tusenårsmarknaden är varumärket den perfekta kombinationen av high fashion såväl som streetwear. Även om deras stilar kanske inte är för alla, är det bort att se att den ständigt enstaka stycket släpper kommer att börja mönster som kommer att sista säsonger. Till exempel banade hastighetsfitnessinstruktören metoden till laceless sneakers, liksom Triples Singlehandently kickstartade den chunky pappas skontrenden som inte ser ut som om den stoppar när som helst snart.

Vad tror du på den här nyheten? Är du alls förvånad? Har du tagit någon typ av Balenciaga -produkter på sistone? Låt oss veta, såväl som när du är här, se till att titta på hela Balenciaga sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *