En speciell titt på Nike Air Max 90 -överskottet “Desert”

Om du letar efter den ultimata sneakeren att rocka i höst, bör Nike Air Max 90 -överskottet “öken” definitivt vara på toppen av din lista. En del av det tre-sko “överskottet” -paketet som debuterade i början av säsongen, de erbjuds fortfarande nu på avkommor!

Inspirerad av väpnade stövlar är Air Max 90 “Desert” den perfekta kombinationen av typ och funktion. Målad i ett tonalt solbrun färgschema utvecklas det på en andningsfull passning tillsammans medan slät läder såväl som mocka paneler kan upptäckas överallt för en ytterligare premiumvibe. Dessa förstärks sedan med Cordura för extra motståndskraft samt arbetskläderinspirerade tålock så att du är beredd att hantera vad som helst.

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

En vävd flikflik vid hälen erbjuder en tuff estetik, såväl som nedanför, Nike Air -mellansula är fodrad med stora flikar för extra dragkraft med varje steg. För att avrunda allt fungerar “Safety Orange” accenter i hela för den perfekta mängden kontrast och slutföra designen.

Tillgänglig nu på Offspring, du vill inte missa Nike Air Max 90 överskott “öken”, så se till att du tar din storlek innan det är lika sent. Låt oss förstå om du hanterade för att säkra ett par såväl som i tillhörande nyheter, pumpa smaken påverkar Nike Air Max 90 “robust orange”!

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *