Nivå upp ditt skospel med nästa Ninja X Adidas Nite Jogger

Förra året samarbetade de tre ränderna med YouTube -spelare Tyler “Ninja” Blevins för Ninja X Adidas Nite Jogger. Även om det var nöjd med ganska olycklig mottagning, verkar det som om kraftduon är inställd på att vända saker med deras nästa samarbetsläpp, liksom ärligt, vi är inte ens arg på det här.

Ninjas mest nuvarande Nite -jogger är verkligen ganska cool att ta saker och ting ett hack och gå tillbaka till grunderna. Ett modernt handtag den traditionella 70-talets löpare, det är målat i en snygg helt svart färgplan samt utformad från en stor mängd material från syntetiska textilier för att smaka mocka. Misjaktade färgning når vänster såväl som idealisk sko, med starka blå färger som faller ner på vänster sko samt ljusa rosa höjdpunkter som dyker upp på den ideala.

Bild med hjälp av asfaltguld
Till skillnad från den allra första utgåvan som var helt täckt av varumärke utöver Twitch Legends “Time in” -slogan, håller detta den nere lågt. Med en grundläggande men subtil neongul spetsfångare kommer du också att upptäcka co-märke som beskriver längs de skräddarsydda inläggssulorna och slutföra adidas-designen.

Bekräftet skulle släppas den 10 september, även om du inte spelar Ninja X Adidas Nite Jogger kommer säkert att jämna upp ditt skospel. Låt oss förstå vad du tror på detta samarbete, liksom i Associated News, en League of Legends X Nike -kollektion är på väg!

Bild med hjälp av asfaltguld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *