En till fots titt på Pharrell x adidas nmd Hu ‘Sun Calm’

Efter att ha fått en kort titt förra veckan tar vi nu en titt på den kommande Pharrell x adidas nmd hu ‘solen’ tack till Sneakerhead @yankeekicks! Ställ in att släppas som en del av “Gum” -paketet, detta är en viss om polisen för alla typer av sneaker -samlingar den här säsongen, liksom här är varför!

Det allra första du kommer att märka om “Sun Calm” är den slående rosa övre som säkert kommer att vända huvudet var du än går. Tillverkad från Primeknit för en bekväm sockliknande passform, detta är den perfekta skon att rocka dag in, dag ut. Nere nedan är en lyxig ökning av mellansulan närvarande för komfort som ingenting annat där ute, liksom att det är fodrat med ett ultratilistiskt gummgummi för ytterligare dragkraft och grepp med varje steg.

Naturligtvis, som alla andra mänskliga nomader, kommer du att upptäcka text broderad på vamporna. Med det sagt, skateboard P förändrar saker och ting lite och tillämpar en helt ny mångfärgad “HU”; Logotyp till vänster häl istället för den konventionella rena stroke.

Just nu förstås ganska mycket annat annat om Pharrell x adidas nmd hu ‘sol lugn’ men det kommer att minska extremt snart! Låt oss förstå om du tar tag i ett par, och medan du är här, och när du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Bilder genom Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *