På nära håll med Comme des Garçons x Air Jordan 1

När det avser Jumpman Collabs tar Comme des Garçons x Air Jordan 1 kakan som en av de konstigaste ännu. Den allra första avslöjade tillbaka på banorna i Paris Fashion Week, detta måste vara en av de mest omtalade AJ1: erna med tanke på att den off-white kollaps redan 2017, liksom det är enkelt att se varför!

Till skillnad från Jordan Brand Partnerships från det förflutna som verkligen bara byter färgvägen samt lägger till några logotyper här såväl som där, hanterar Rei Kawakubos 80-talets traditionella omarbetningar vad som helst till en T. som visas i allt-black såväl som alla -Vita smaker, båda mönster är utformade från alla läderkonstruktioner, samt ta stilkoder från standardmotorcykelstöveln, med några punkrockdetaljer på samma sätt, inklusive en överdriven fotled och silverstänger.

En Jumpman kommer präglad på hälen, medan CO-märke som beskriver träffar både innersula och tungan, som har förlängts för en look som säkert kommer att vända huvudet.

Perfekt för både banan såväl som domstolen, Comme des Garçons x Air Jordan 1 kommer att minska extremt snart, så se till att hålla den låst hos den enda leverantören för mycket mer utgivningsinformation när den utvecklas! Låt oss förstå om du kommer att samla ett par för din samling, såväl som när du är här, se till att titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Bilder med hjälp av hypebeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *