Till fotsbilder läckte bara för Yeezy 700 V2 -tröghetsbild

med hjälp av @kickwhoShow
Yeezy 700 V2-trögheten avslöjades först förra veckan men det har inte hindrat ett läckakonto från att publicera bilder på foten. Med ett släppdatum som inte tros hända förrän i september är dessa bilder mycket obekräftade.

Som sagt, det kan bara ge det bästa utseendet ännu på denna enormt förväntade stil!

Bild med hjälp av @kickwhoshow
Som föregångaren till den utgivningen tillbaka i mars, är Yeezy förbättrad 700 V2 -tröghet praktisk identisk när den avser användning av färg. Precis som originalet väljer detta par en unik annan nyans av blått, bara kontrasterat av en kräm yttersula och orange markeringar till mellansulan.

Bild med hjälp av @kickwhoshow
Liksom flera Yeezy 700 V2s att lansera tidigare, är det användningen av tekniska kläder inspirerade överdelar som gör dessa så tilltalande. Det konventionella läder och nylon är avstängd till förmån för ultra-stretchigt nät.

Paneler med 3 m material ormar runt sidoväggen tillsammans med en förfinad användning av mocka. Utseendet är avslutat fint med en uppsättning snören som är lite bredare än V1.

En av flera hypade utgåvor som händer nästa månad, Yeezy 700 V2 -tröghet förväntas sälja ut! För mycket mer nyheter om hur man kan cop och den väsentliga lotterinfo, se till att ladda ner den enda leverantörsappen.

Bild med hjälp av @kickwhoshow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *