New Balance 2002R “Protection Pack Pink” kanske bara är den här säsongens finaste sneaker

Vi tog redan en sniktitt av New Balance 2002r “Protection Pack” för några veckor sedan, men vi vill också cirkulera tillbaka Som ta en sekund för att beundra överklagandet som är den kommande färgvägen. Medan “Protection Pack” redan är mycket eftertraktad, gör det till och med mycket mer lustvärdigt att använda denna pastellkombination. För att vara ärlig tror vi att det bara kan vara den här säsongens finaste sneaker – liksom här är varför.

Med en slående likhet med det legendariska “Rain Cloud”, växlar denna 2002R ut den tråkiga såväl som trist grå paneler till förmån för rosigare toner som är bäst under sommarmånaderna. En djup magenta dyker upp längs Toebox, hälen såväl som snörningssystem, medan mjuka rosa färger spelar en viktig funktion någon annanstans. En ren lila accent lägger till en dessutom pop av kontrast till crep.

Bild med hjälp av ny balans
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av ny balans
Int’l frakt

Se mer

Krispa vita snören binder vad som helst, medan N-energi-mellansulan är lika bekväm som den blir. Naturligtvis skulle det inte vara en del av New Balance: s “Protection Collection” utan de dekonstruerade detaljerna i hela. Med en utsatt skumtunga, en föråldrad yttersula, såväl som taggade kanter, har det aldrig funnits en sneaker snarare som NB: s senaste.

New Balance 2002R “Protection Pack” förväntas introducera någon gång denna sommartid tillsammans med en mängd andra livliga droppar som “orange” såväl som “lila”. Se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer nyheter när den utvecklas, liksom i tillhörande nyheter, den tröga konsekventa Club X New Balance 990v5 dyker upp i två färgvägar!

Bild med hjälp av ny balans
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av ny balans
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *