Våld utbrott vid Air Jordan 1 ‘Origin Story’ -lanseringen

De säger att historien upprepar sig själv, och detta är säkert fallet när det gäller sneaker -utgåvor. Tidigare denna vecka rapporterade vi att köhopparna slogs under Air Jordan 1 ‘Rookie of the Year’ -lanseringen i Kina, och nu har mer våld utbrott under lanseringen av den mycket eftertraktade Air Jordan 1 ‘Origin Story’.

Tillverkad för att fira frisläppandet av Spider-Man: Into Spider-Verse, är ‘Origin Story’ starkt inspirerad av Miles Morales, som spelar huvudpersonen i den animerade filmen. Utfört i rött, svart och vitt, förblir denna sko tro mot OG -sneakeren, medan ytterligare detaljer inklusive reflekterande material och prickade mönster längs de övre är inspirerade av huvudpersonens dräkt.

Skickas in av en anonym källa, kan folkmassor ses som slåss över skon nära ett slut. klädbutik. Liksom med många begränsade utgåvor, till exempel denna veckas Nike Air Fear of God 1 eller den yeezy 350 V2 ‘semi frysta gula’, kan sneakerheads gå i våglängder till polisen, men att sätta dig själv och andra människor i fara är inte vägen att göra Det, och definitivt inte som Spider-Man skulle ha velat att du skulle göra det, vilket är ganska ironiskt i sig.

Låt oss veta vad du tycker om den här nyheten i kommentarerna nedan. Medan du är här, för att fira Stan Lee och hans otroliga arv, frågar vi: “Tänk om dina favorithämnare var sneakers?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *