Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’ är faktiskt förvånansvärt budgetvänligt

Efter en lång två veckors försening kommer North och Sydamerikanska sneakerheads äntligen kunna klara Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’ imorgon! Ursprungligen en del av den regionalt exklusiva “specialutgivningen” -samlingen, av någon konstig anledning är det faktiskt förvånansvärt budgetvänligt jämfört med de andra två färgvägarna.

Doppad i ett livligt sommarklart färgschema, träffar en transparent sidomand de lateriella sidopanelerna, så att Sneakerheads kan böja strumporna de bär. Runt baksidan är en ljus orange hälflik närvarande för extra bekvämlighet, och nere nedanför, en unik formad mellansula hem ett boost -system i full längd för oförglömlig komfort med varje steg. Tjocka repspetsar slutför sedan det ikoniska utseendet som har förblivit ganska exakt samma sedan 2017.

När “Hyperspace” och “True Form” först sjönk för två veckor sedan, sköt återförsäljningskostnaderna snabbt så mycket som över £ 400 per pop, med mindre storlekar till och med nådde £ 500. Som sagt, du kan faktiskt köpa “Clay” just nu för under 300 £! För att lägga till detta ska denna kostnadsmärke minska exponentiellt när skon faktiskt släpps i morgon, så om du säger dig, bli beredd att ta ett fynd.

Låt oss förstå om du lägger till Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’ till din samling, och när du är här, se till att titta på hela Adidas Sneaker -sortimentet!

Bilder via Soletrees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *