Den mega-renade adidas Supercourt är nu bara £ 27 på Adidas UK!

Adidas Supercourt är en av de renaste nya silhuetterna vi har sett på ett tag. De är ett solidt arbetshästpar av tränare som bara kommer att få oändliga slitage på grund av deras mångsidighet! Om du har letat efter att få tag på ett par ett tag, är det definitivt tiden. Detta ultra-rena vita och beige-par har just träffat försäljningen på Adidas UK, och med tillägget av rabattkoden ADI20 är de tillgängliga för bara £ 27! Det är ett galen pris!

Vi har absolut ingen tvekan om att denna mega-deal inte kommer att hålla länge, så om du vill ta tag i dessa för detta bonkers-bargain-pris, skulle vi inte rekommendera att hänga! Titta närmare och lära dig mer om dem nu!

£ 70,00 £ 27,00int’l -frakt

Köp nu

£ 70,00 £ 27,00int’l -frakt

Köp nu

Om du fortfarande inte är övertygad, låt oss berätta hur bra dessa kommer att vara att arbeta till en mängd olika kläder. Premiumkvalitetsläderet är både hållbart och bekvämt, med mockapanelerna som bryter upp utseendet som avrundar paret perfekt. Oavsett om du klär dem upp eller ner, är det ett solidt par! Gå över till Adidas UK nu och använd koden ADI20 för att klara ditt par just nu. Medan du är här, kolla in alla de bästa erbjudandena i adidas slutet av säsongsförsäljningen!

£ 70,00 £ 27,00int’l -frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *