Snabb tillbaka till verkligheten med Eminems nya skuggiga con actionfigurer och merch

i ett omvänd av den typiska processen har Eminem nu tagit 3 av sina NFT: er och förvandlat dem till fysiska actionfigurer för att lansera tillsammans med sin senaste merchlinje.

Åtgärdssiffrorna själva anländer till en trio av mönster, som alla sportar en känd Eminem -utseende från det förflutna. Den första siffran anländer med en röd övre och vit kort nedre, identisk med utseendet som rapparen bar på sin föreställning under Experience Music -projektet tillbaka år 2000.

Bild via officiell online Eminem -butik
Den andra figuren sportar huvudpersonernas utseende från den högt rankade filmen 8 mil. För dem som inte har sett filmen spelar Eminem Jimmy “B-Rabbit” Smith, en ung Detroit-baserad rappare som försöker komma till den stora tiden.

Den sista figuren visar en av Slim Shadys många kända utseende genom tiderna där han klädde en hockeymask, motorsåg och Dungarees under hans föreställning på Meadowlands Arena.

Förutom figurerna ser vi både en “mammas spaghetti” -t-shirt och hoodie anländer till en tonal svart nyans. Själva designen hänvisar till rapparens berömda fodrade från hans låt “Lose Yourself”.

Alla bitarna är nu tillgängliga för förbeställning på Eminems officiella webbutik. I andra nyheter, fånga dem alla med Pokémon x Converse Chuck Taylor All Star.

Bild via officiell online Eminem -butik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *