Blockera hatarna med Supreme’s Spring 2021 Sun Glasses Collection

som följer förra veckans geometriska koppling till Emilio Pucci, Ultimate har avslöjat fyra nya glasstilar för våren 2021 alla beredda att ta dina varmtätande passningar till nästa nästa nivå!

Med fyra nya unika ramar som läggs till i samlingen är “Goldtop”, “Downtown”, “Vega” samt “Brooks” -stilar alla handgjorda i Italien samt skryter anmärkningsvärd högkvalitativ och anti-bländlinser. Dessa ramar är med en signatur vintage -stil och är garanterade att rita intresse såväl som någon viktig stil för dina passningar.

Bild genom ultimat
Varje stil är inställd på att dyka upp i fyra separata färger. “Goldtop” kommer att dyka upp med sköldpaddor, flerfärgade, rosa såväl som svarta erbjudanden, alla med svarta linser samt guldklipp på den övre. “Downtown” kommer att ha miljövänlig sköldpaddor med svarta linser, ett guldskal med blå linser, ett rött skal med svarta linser samt ett helt svart tillägg. “Vega” kommer att erbjuda rosa med gula linser, vita med svarta linser, brun sköldpaddor med svarta linser, samt svarta med svarta linser. Slutligen kommer “Brooks” att erbjuda röda med gula linser, silver med isiga blå linser, ett helt svart tillägg samt ett guld med miljövänliga linser. Varje bit kommer att fungera Signature Ultimate -logotypen.

Bild genom ultimat
Dessa glasögon kommer att dyka upp på internet den 17 juni såväl som vi förutspår att detta inte kommer att vara en enkel polis, så vänta inte runt! I tillhörande nyheter, inspektera vår lista över de konstigaste ultimata kollaps och produkter någonsin.

Bild genom Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *