Nike Air Max 1 ‘Rush Pink’ gjordes för sommaren

Om du är arg på Air Max 1, kommer du utan tvekan att komma ihåg förra årets ‘vattenmelon’. Då kallades det säsongens sommartränare, och av goda skäl också!

Detta var en sko som förde retro och färgglada vibbar till den populära Air Max utan att ta bort något från den klassiska estetiken. Nu. Innan du blir upphetsad kommer den färgvägen inte att återuppliva när som helst snart, men vi tror att vi har nästa bästa sak.

Air Max 1 ‘Rush Pink’ lanserade oväntat via avkommor, den första brittiska aktören som gick live. Missa inte din chans att klara i sommaren Staple!

Precis som ‘Watermenlon’, har denna nya Air Max 1 en hårig mocka lera skydd. Det har gott om attityd tack vare den rusande rosa färgen. Om det inte var tillräckligt slående, sitter en Volt Air -enhet under foten tillsammans med en matchande yttersula.

Air Max 1 ‘Rush Pink’ föras ner ett hack med tillägget av vita nätöverdelar medan en mörk Swoosh sitter över sidoväggen. Som du kan se av dessa på foten är det en sko som kräver uppmärksamhet!

Få dig själv förberedd för sommarsäsongen eftersom dessa är tillgängliga nu på avkommor. Annars, titta på 20 av de mest sinnesblåsande försäljningsartiklarna, bara rabatterade idag via samma återförsäljare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *