Kan en annan Bape X Adidas Superstar Collab vara i verken?

Efter deras Ultra Improving -samarbete i början av förra året ser det ut som en badape och de tre ränderna kommer att återförenas för en annan Bape X Adidas Superstar -kollektion. Även om detta verkligen inte är första gången som Power -duon har tjänat denna berömda silhuett, med sista gången 2017, kan detta bara vara deras bästa tag ännu, och här är allt vi vet hittills.

Info med tillstånd av @py_rates, den respektabla Sneaker Insider har släppt ett par mycket tidiga mock-ups som förmodligen inte kommer att vara 100% korrekt när det är dags att släppa, även om de visar en massa ganska intressanta detaljer som är värda att prata handla om. Finns i två färgscheman inklusive “Core Black” och “Gold Metallic”, båda paren arbetar på en helt vit läderbas som är så ren som den blir.

1: a camo-mönstret graviterar mot hälen för en grundläggande men slående militärinspirerad look, medan den berömda skalet tå anländer framför skon. Tre stripe -varumärken glider över sidopanelerna i sidled, och för att runda allt, Nigos signatur Ape -emblem gungar på hälen och slutför designen.

Som påpekats tidigare kan dessa BAPE X Adidas Superstar Renders inte vara 100% korrekta, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket fler nyheter när det utvecklas! Förväntas att lanseras någon gång i januari bara en månad efter superstjärns 40 -årsjubileum kommer de att sätta dig tillbaka cirka 120 £ per pop. Låt oss veta vilket par du tar tag i, och i relaterade nyheter har BAPE X CLARKS Originals Collection avslöjats!

Bild med hjälp av py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *