En titt på Yeezy 700 V3 “Arzareth”

Det här är det. Efter månader med väntan är Yeezy 700 V3 “Arzareth” äntligen här. Händer ner en av de mest hypade Yeezy-utgåvorna under hela året, vi tar nu en snabb look på foten strax innan de lanseras den 29 augusti!

Med den vinnande formeln för “Azael” och som bygger ovanpå den har “Arzareth” en ultra futuristisk estetik som verkligen är unik. Med en djärv blå Primeknit -bas lindas en matt RPU -bur runt hela övre. Detta ger inte bara branschledande stöd och stabilitet, det lyser också i mörkret, vilket innebär att du kan flexa när du vill, var du vill.

Bild via Yankeekicks

Bild via Yankeekicks

Bild via Yankeekicks
En gummi-U-formpanel pryder tåboxen precis som de två föregående generationerna av Yeezy 700, och ner nedan, hittar du en ultraslyst mellansula som är infunderad med EVA-skum för komfort och dämpning som är på en annan nivå. Med en krökningsformfaktor påminner det oss verkligen om den enhet som finns på Yeezy Boost 380.

Avrundning av det hela är en genomskinlig yttersula under foten som tonas i en mjuk gul nyans, som slutför den ultra hyped adidasskon.

Vad är det inte att älska med Adidas Yeezy 700 V3 “Arzareth”? Släpp i full familjestorlekar den 29 augusti, se till att du följer @TheSolesupplier och @Thesolerestocks på Twitter för din bästa chans att polisera! Låt oss veta om du ska gå för dessa, och medan du är här kan du lika gärna titta närmare på Yeezy Boost 380 “Onyx”!

Bild via Yankeekicks

Bild via Yankeekicks

Bild via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *