En badape och skåpbilar går samman för en tullkapsel

japansk streetwear -pionjär En badape är inställd på att samarbeta med Kaliforniens skorlegenden, där duon kommer att arbeta med ett antal silhuetter som kommer att göras tillgängliga för anpassning . Packet firar 10 -årsjubileet för BAPE: s butik i Kina, med alla modeller begränsade till en liten produktionskörning.

Par som den gamla koolen, ERA, Authentic och SK8-HI kommer att erbjudas i olika färgpaletter, som visar Bapes signatur Ape-Head-kamouflagemönster för en omedelbart igenkännlig look.

Bild via Vans
Alla par kommer att utformas från Vans signatur Hållbart dukstyg som gör dem mer än lämpliga för vardagskläder och till och med kapabla att hantera skateboard. Vita snören avslutar utseendet på varje par, med klassiska logotypflikar som är uppenbara för en subtil touch av varumärke.

Naturligtvis, som alla utgåvor som får hjälp av en badape, kommer dessa att vara något begränsade, med frisläppande som endast äger rum i Kina. Deltagarna kommer att kunna komma in i en lotteri för att vara med en chans att få tag på ett par.

Bild via Vans
BAPE X VANS Tullsamling kommer att lanseras i Kina den 15 december, även om om du är baserad någon annanstans i världen kommer dessa att vara ganska svåra att få tag på! Under tiden kan du kolla in resten av vår webbplats och när du är här tittar du på dessa 15 helt nya droppar på avkommor!

Bild via Vans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *