McDonald’s Vibes -funktionen på Nike Dunk Low “Midas Gold” och vi älskar det

här på den enda leverantören, vi älskar en röd och gul färgkombo. Tillbaka i juni var vi massiva fans av Air Jordan 1 High Og “Light Fusion Red”, och nu vänder våra huvuden för Nike Dunk Low “Midas Gold”. Vi vet inte exakt vad det handlar om den här paletten, men vad det än är, vi älskar det.

“Midas Gold” är utformad på toppen av en dynamisk gul bas och är helt från smidigt premiumläder för en lyxig atmosfär. Djärva röda paneler lindas runt hälen, snörningssystemet och Toebox, och det prickar till och med Nike Swoosh som skjuter över sidopanelerna i sidled.

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Under allt detta är en skarp vit mellansula, och för att avrunda denna dunk har Beaverton -märket introducerat en kompletterande rött gummi yttersula, slutfört den tilltalande designen

Vi vet inte när exakt Nike Dunk Low “Midas Gold” kommer att lanseras, men ryktet säger att det kommer att lanseras någon gång på hösten. Låt oss veta vad du tycker om den kommande färgen, och i relaterade nyheter är Nike Dunk Low “Toasty Pack” här för att få värmen!

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Brandon1an
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *