De 10 bästa Ultra ökar färgen som nu erbjuds på Adidas UK

Tänk på dagen då du inte kunde polis en ultraökning utan att behöva betala återförsäljning? Även om du hanterade för att ha tur på morgonen vid utgivningen, var detta inte utan spänningen i att slåss mot frysta kassasidor samt återförsäljare med bots. Tack och lov är vår föredragna prestationssort är inte snarare som utmanande för polisen nuförtiden.

Ett nytt parti ökat godhet som introducerades förra veckan genom adidas Storbritannien. I situationen missade du nyheterna genom @Thesolesupplier, du vill beundra några av de nya silhuetterna nedan. Dessa fungerar tillsammans med några av de mest populära Ultra -förstärkningarna från januari som fortfarande erbjuds på Adidas UK.

adidas x regerande mästare ultra ökar all terräng

Den kanadensiska baserade modetiketten ger sin minimalistiska stil mot denna “all terräng” ultra boost. Som du kan förvänta dig är resultatet inget annat än finjusterat med påsar med livsstil.

adidas ultra ökar okagerad kolsvart

En eldig het övre funktioner på denna ocaged som kanske är den mest fuego -stilen ännu för sortimentet. Grå balanserar utseendet, med den mjuka stickade Primeknit -överdelen.

adidas ultra ökar 4,0 krita vit

En av de mycket mer distinkta Ultra Host -färgen har en subtil blandning av vit såväl som blå över den övre. En vit färgad spets surround kontrasterar medan ytterligare en hit av blå funktioner till den hälbänken.

Adidas Ultra ökar “5 års boost”;

Som en hyllning till den allra första ultralöjda färgen någonsin, denna jubileumsstil dyker upp i exakt samma stil. Det inkluderar dynamiska gula spetslås utöver grå tre ränder till sidoväggen.

adidas ultra ökar ATR Mid Triple White

Dessa kan se ut som en huvudvärk under vintersäsongsmånaderna men försummar inte säkerheten från denna “all terräng” -uppgradering. Den djuptråden yttersula håller dig högt från marken medan ett doldt bursystem garanterar robust komfort.

adidas ultra ökar 4.0 kinesiskt nyår

Som en hyllning till ‘The Year of the Dog’ är denna Flamin ‘Hot Colourway en av januari: s många underskattade utgåvor. Som ni ser ser dessa fantastiska ihop med några svarta joggar – exakt hur sitter dessa fortfarande!

adidas ultra ökar okagerad spårlast

Det är Tonal Olive Colored Heel -panelen som gör denna okagerade färgväg så tilltalande. Den här säsongsskuggan matchas med en fläckig Primeknit -övre och ett rent vitt höjningssystem sitter under foten.

adidas ultra ökar 4.0 blå legend bläck

En dynamisk färgväg kontrasteras av subtil gul tråd men stilen är balanserad med tillägget av en marinspets surround såväl som hälpanelen.

adidas ultra ökar laceless kärna svart

Det som var allra första kallad som en “Grandad Slipper” när den först släpptes är slutligen förvärv av ett visst erkännande bland Sneakerheads. Denna design är inte bara den mest anspråkslösa av sorten men du kan vara säker på oöverträffad komfort.

adidas Ultra increase 4.0 Triple Black

This murdered-out release was quick to sellout when it shown up at the begin of January however thanks to a recent restock, you can still police officer in choose sizes.

Got some fantastic news? Email us directly to newsbox@thesolesupplier.co.uk for your possibility to be featured.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *