Salehe Bembury x Canada Goose lanserar en NBA All-Star-samling som droppar med 90-talets inflytande

Efter att ha rapporterat att den möjliga kopplingen kan vara i verk redan i december, har Salhe Bembury X Canada Goose-samarbete nu avslöjats. Inspirerad av 90 -talets NBA -påverkan såväl som funktionella streetwear, kommer denna begränsade kapselkollektion att innehålla ett urval av ytterkläder som utvecklats för att vara skiktade.

Överraskande består själva samlingen av fyra artiklar, men på en positiv anmärkning verkar det som om det kommer att finnas färgvariationer i var och en enligt ett inlägg på Salehe’s Instagram.

Det första stycket från samlingen är en ny återgivning av Canada Goose’s Signature Expedition Parka, ett stycke utvecklat för extremt kallt väder. Denna senaste återgivning har en Chenille Hood -trim såväl som ett funktionellt utbud av frontalfickor. När vi går vidare ser vi Concord Fleece. Det här stycket anländer med en övergångsliknande mönster med en frontal blixtlås.

På andra håll ser vi signalvästen, en utilitaristisk stil design som har ett urval av fickor samt en quiltad finish. Slutligen har vi Tundra Bib, en quiltad övergripande bit som kommer komplett med co-branding från båda parter.

Hela samlingen förväntas för närvarande lanseras via Canada Goose Webstore den 11 februari. I andra nyheter hedrar Maharishi Lunar New Year med detta senaste “år av Water Tiger” -utgåvan.

Bild genom canada goose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *