Tom Holland Lands -kampanjledare för Prada SS22

Efter att ha släppt sitt expansiva samarbete med Adidas, sätter Prada nu sina sevärdheter på sina egna intressen med detta mest nuvarande tillkännagivande. Det italienska modehuset har nu tappat Hollywood -stjärnan Tom Holland för att vara ansiktet på sin SS22 -kampanj.

Bild med hjälp av David Sims
Chansen är stor, om du inte är medveten om Tom Holland, kanske du har levt under en sten. Den 25-åriga skådespelaren rider på en våg av berömmelse och framgång efter lanseringen av hit Motion Picture Spider-Man: No Way Home, där han spelar huvudpersonen. Tom går nu med i andra populära tespianer för att leda Pradas herrekläder-kampanjer, till exempel medstjärna William Dafoe och The Joker’s mycket nyligen iteration, Joaquin Phoenix.

I denna David Sims sköt kampanj ser vi Holland klädd i en strukturerad röd skinnjacka med en svart polo under, en vit tee-skjorta med kontrasterande nautiska tema element och en stickad kofta med hans nakna bröst på showen.

Bild med hjälp av David Sims
Med Tom Holland som tar ledningen som Nathan Drake i den kommande Uncharted (2022) -filmen, är chansen stor att detta inte kommer att vara det enda stora modeutseendet för den unga stjärnan. Kolla in Prada SS22 -kampanjen nedan. I andra nyheter, få grönt ljus med IS Bape X Squid Game Capsule Collection.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *