Blondey X Adidas Superstar “Starlight Blue” är isig AF

efter hans mycket underskattade genomskinliga samarbete från förra året har Blondey McCoy återförenats med de tre ränderna igen, den här gången för Blondey X Adidas Superstar “Starlight” Starlight Blå”. Även om det verkligen inte är lika tilltalande som hans tidigare partnerskap med den tyska jätten, är detta fortfarande en mer än värd uppföljare som är isig AF.

Bild med Thames
Målad i ett ljusblått färgschema är den övre utformade från ett genomskinligt TPE -material och är dekorerat med svarta läder accenter längs de tre randmärken och adidas -hälen. Ett par ljusröda snören lägger till en upprörande mängd kontrast till skon, och “blondey” präglas längs sidopanelerna i en metallisk guldfärg.

Naturligtvis skulle det inte vara en superstjärna utan den legendariska shelltoe på framsidan. Detta kompletteras sedan med en svart mellansula under foten och avslutar designen.

Bild med Thames
Om du vill ha Blondey X Adidas Superstar “Starlight Blue” i ditt liv måste du lyssna upp. Förlansning på Thames Webstore den 18 december får de sedan en mycket bredare global utgåva den 16 januari. Låt oss veta vad du tycker om detta underskattade samarbete, och i relaterade nyheter kommer Adidas Ultra 4D “Miami Hurricanes” snart!

Bild med Thames

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *