Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ får en bredare utgåva

Efter en överraskningsutsläpp under Grammys förra månaden blev många sneakerheads bestört att de tog en L på Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack ‘. Som sagt, om du var en av de olyckliga, ser det ut som La Flame har fått ryggen, eftersom den mycket eftertraktade sneakeren får en bredare utgåva mycket snart!

Vi fick faktiskt vårt allra första glimt av ‘Cactus Jack’ hela vägen tillbaka i oktober. Air Jordan 1 är målad i en kombination av ‘mörk mocka’ och ‘svart’ och är utformade några av de mest premiummaterial som man känner till. Färgad till perfektion, en av höjdpunkterna i denna modell är den vänd swoosh som pryder den laterala midfotsidan. Ett “Cactus Jack” -motiv finns på tungan, och för att avrunda designen är en hemlig ficka gömd runt vristregionen för din personliga stash.

Nu, om du planerar att klara Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ den här gången, måste du lyssna upp! Ställ in för att få en bredare utgåva den 3 maj, enligt uppgift, 40 000 par kommer att sjunka, så se till att hålla den låst vid den enda leverantören för mer frisläppsinformation när den utvecklas! Låt oss veta om du försöker lyckan, och när du är här, titta på hela Nike Sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *