Liverpool FC återställer solskenet med denna 2021/22 tredje uppsättning

Medan det inte har varit mycket mer indikationer på den ryktade off-white X Liverpool FC Collab, saker saker inte för de röda hittills denna säsong . Liverpool FC följer utgivningen av deras hus såväl som bortsatser har nu avslöjat sin tredje uppsättning för resten av säsongen.

Själva uppsättningen firar KOP, Liverpool FC: s mycket populära ställning och hus för några av lagets många hängivna fans. Omgivningen på KOP är som ingen annan, med banners, sång och flaggor som alla är vanliga.

Uppsättningen själv har en “kromgult” såväl som “rusröd” yttre som kommer positivt att beordra tonhöjden. Runt såväl halsringningen som ärmar används dessa två färger i samklang för att producera ett traditionellt kontrollliknande mönster, vilket är ett nick till KOP: s flaggor. På andra håll ser vi en pinstripe -stil som kör kroppens längd för en traditionell vintage -stil.

Uppsättningen erbjuds för närvarande för Nike -medlemmar med hjälp av Nike Webstore, men vi kan förvänta oss en bredare utgåva den 14 september. I andra nyheter länkar PSG X Dior lika mycket som både avslappnad såväl som formell utseende för truppen.

Bild med hjälp av Nike
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *