Nike Air Max 97 “Puerto Rico” -kanaler “Silver Bullet” vibber

Om du är en Air Max 97 -fan förstår vi redan att du kommer att gilla det kommande paret som har avslöjats genom Instagram Last natt. AM97 “Puerto Rico” verkar extremt visuellt liknar OG “Silver Bullet” -teration. flagga är fel metodrundan.

Sneakers kommer att släppas som en del av evenemangen för Puerto Rica Day (andra söndagen i juni varje år), ett evenemang som Nike förstås för att minnas. Om du missade silverkulorna förra gången de tappade (2017) måste dessa vara det bästa alternativet hittills!

Bild genom Cheddar2345Nike Air Max 97 “Puerto Rico”

Int’l frakt

Se mer

Tillverkad från en rad material inklusive läder, atletisk passning såväl som syntetik, visar överdelarna en traditionell AM97 -utseende (ursprungligen påverkad av ett japanskt kultåg) samt visar upp mycket lite Nike -varumärke för en futuristisk men ageless look. En röd broderad Swoosh-logotyp finns på både sido såväl som mediala sidor, tillsammans med intervallspecifikt luftmaxvarumärke vid klackarna såväl som den Puerto Rica-flaggan på varje tungflik.

Den begränsade utvärderingen fortsätter i hela modellen, eftersom inläggssulorna skrivs ut med “Aquí Me Quedo”, vilket motsvarar “Jag kommer att stanna här” på engelska. Allt sitter ovanpå en vit mellansula som omsluter ett fullängd Nike Air Max Sole-system för fantastisk komfort samt stödja tiderna. En svart yttersula kompletterar utseendet, med ännu en Puerto Rico -flagga arbetade in i sulorna på sneakers.

Bild genom Cheddar2345Nike Air Max 97 “Puerto Rico”

Int’l frakt

Se mer

Nike Air Max 97 “Puerto Rico” får ännu inte ett officiellt släppdatum, så om du vill polisen måste du hålla fast bara lite längre än. Var säker på att vi kommer att vara de allra första som låter dig förstå när mycket mer avslöjas, så håll det inlåst i bästa här på den enda leverantören!. Medan du är här, se till att inspektera din finaste utseende ännu på Travis Scott X Fragment X Air Jordan 1 Låg!

Bild genom Cheddar2345Nike Air Max 97 “Puerto Rico”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *