Bygg din största sneaker -samling med Lego X Adidas ZX 8000

Du är aldrig för gammal för Legos och det är ett faktum, så glöm vad åldersgränsen är skriven på lådorna eftersom den kommande utgåvan är allt du behöver för Bygg din största sneaker -samling. Föregående år såg vi Adidas gå samman med Danmarks berömda leksaksföretag Lego och sparkade bort saker med ett anpassningsbart ZX 8000 som hade människor i alla åldrar uppradade för block på Drop Day, detta följdes sedan av ett Ultra Improve DNA nyligen nyligen . För dem som missade är den goda nyheten att lektiden inte är över ännu eftersom Power -duon nu är tillbaka för ytterligare ett ZX 8000 -samarbete. Den här gången anländer den nya LEGO X Adidas ZX 8000 till sex klassiska färgvägar, och ännu bättre behöver du inte ens en komplicerad instruktionshandbok för att sätta ihop dessa!

Med hjälp av det tre randmärkes berömda adidas ZX 8000 -silhuett som huvudbyggnadsblock har tidlösa funktioner i modellen bytts ut för omedelbart igenkännliga plastlego -bitar istället för en nostalgisk touch, särskilt spetsdubraes, öglor och TPU -hälen i hälen i en nostalgisk touch, särskilt spetsdubraerna, öglorna och TPU -hälen burar på de bakre panelerna. När det gäller motsvarigheterna garanterar en snygg kombination av rik mocka och ultra-andningsbar att Lego ZX 8000 upprätthåller sin otroligt lätta känsla.

Bild med 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Bild med 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Bild med 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Finns i sex primärfärger som är röda, blå, gula, gröna, svarta och gråa, det lekfulla temat fortsätter med en röd Lego -tungetikett till förmån för en standard Trefoil -logotyp, även om ADIDAS ‘TRE STRIPE -varumärke hålls på de laterala och mediala sidoväggarna. Det önskade samarbetet avrundas med co-branding-avtryck på inläggssulorna, en EVA-mellansula som döljer sportklädergigantens signatur torsionssystem för extra komfort och dämpning, och mycket viktigt, en gummi yttersula för att se till att detta mästerverk levererar extrem stabilitet för extra stabilitet och dragkraft.

Lego X Adidas Originals ZX 8000 får inte missa! Om du tror att känslan av att kliva på plastlego tegelstenar barfota är smärtsam, kan vi garantera dig att det inte finns något värre än att ta en L på högvärmda sneaker-utgåvor som den här. Så håll det inlåst i idealet här hos den enda leverantören för alla nuvarande Adidas Trainer släppdatum, nyheter, teasers och mycket mer! I relaterade nyheter retade Shinsuke Takizawa just det obesegrade X -kvarteret X Adidas ZX 8000!

Bild med 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Bild med 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Bild med 43Einhalb
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *