Air Jordan 1 Zoom CMFT “Fossil Stone” anländer med en vårvänlig uppsättning

Air Jordan 1 har sett otaliga modifieringar sedan den debut 1985. Särskilt Zoom CMFT -versionen är en av AJ1: s variationer som Nike och Jordan Brand fokuserar mer på i år. Här tittar vi tidigt på Air Jordan 1 Zoom CMFT “Fossil Stone”, så läs vidare för att hitta mer om dess framstående funktioner.

Denna AJ1 Zoom CMFT är till skillnad från sina tidigare återgivningar som vi har sett, särskilt talar om “Crater Purple” som sportar en collegiate-tema färg eller “Breakfast Club” som har en monokromatisk outfit.

Bild via Chickenwop_
Int’l frakt

Köp nu

Bild via Chickenwop_
Int’l frakt

Köp nu

Detta par introducerar en hög-top-profil klädd i dukskikt som ser en fjädervänlig inställning av olika nyanser av rosa och beige. De kontrasterande detaljerna kommer genom de utskurna Swoosh-logotyperna på sidoväggarna, skosnören, vingar insignier på kragen och det lila färgade inre skumfodret. Genom att slutföra denna komfortfokuserade Air Jordan 1 High är en kraterskum mellansula under foten, levererar hela dagen komfort och dämpning.

Vad tycker du om Air Jordan 1 Zoom CMFT “Fossil Stone”? Se till att du håller dig inlåst här på den enda leverantören för att bli meddelad om alla de senaste Nike -utsläppen. I relaterade nyheter har Air Jordan 1 High “Chicago Reimagined” nu ett ryktet släppdatum.

Bild via Chickenwop_
Int’l frakt

Köp nu

Bild via Chickenwop_
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *