Officiella bilder av Cactus Plant Flea Market X Nike Dunk Low avslöjas

Efter månader av förväntan och en tidig titt tillbaka i oktober har Swoosh -varumärket äntligen officiellt avslöjat den kommande Cactus Plant Flea Market Dunk Low och det är inställt på har verkliga Swarovski Rhinestone -utsmyckningar!

Det blingade-ut-dunkarna förhandsgranskades via Yoon Ahn av bakhåll och har sedan dess varit i hög efterfrågan, precis som den härdade etikettens tidigare Nike-samarbeten. Vi har en första titt på de officiella bilderna av paret här på ensamleverantören, så läs vidare för mer!

Bild via Nike

Bild via Nike
Dunkarna är utsmyckade i en gråaktig-silver-färgväg för en dämpad look och dekoreras sedan med hundratals Swarovski-kristaller för en riktig bling-blåsning i ditt ansikte. Nikes Swoosh -logotyp går över sidosidorna och mediala sidor medan en chunky tunga och tjocka snören ger dessa SB -vibbar, även om Nikes officiella webbplats för tillfället inte anger att det här är en SB -utgåva.

Varumärke saknas på tungan och hälen medan inläggssulorna är tryckta med signatur CPFM -grafik för en knäppa och livlig touch. Allt sitter ovanpå en grå mellansula som döljer en fullängds Nike Air-enhet för optimal komfort hela tiden. Vid sidan av Sneakers kommer en fullständig klädkollektion också att släppas.

Bild via Nike

Bild via Nike
Cactus Plant Flea Market X Nike Dunk Low kommer att sjunka på CPFM -webbplatsen den 18 november, även om vi inte skulle bli förvånade om en bredare utgåva kommer att följa. Under tiden, håll den inlåst i här på den enda leverantören och medan du är här kolla in den kommande Air Max 90 “Moskva”!

Bild via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *