Levi’s och Nike samarbetar för en anpassningsbar samling

Efter att ha samarbetat med Heron Preston för en anpassningsbar samling redan i april, har Nike nu knackat Levis för en annan ‘Nike av dig’ kapsel. En avvikelse från det ikoniska denim -denimvarumärkets normala Jumpman -samarbeten, Sneakerheads kommer nu att kunna anpassa Air Force 1 i både låga och höga utgåvor, och naturligtvis Air Max 90 till deras hjärtas innehåll.

Ett partnerskap som vi faktiskt rapporterade om tidigare i år, kommer du att kunna modifiera saker som färger, Swoosh -varumärke, logotypplacering, tryck och mönster med Nikes nya Nike av din plattform. Sneakerheads kan också växla upp materialen, inklusive corduroy, läder, sherpa och naturligtvis denim, som kommer att erbjudas i ett brett sortiment av tvättstugor och nyanser.

Ta en titt på bilderna och föreställ dig bara alla möjligheter! Arrangerad att träffa Nike UK den 5 augusti, Levis X Nike av din samling kan hamna i ett av de mest populära sneaker -partnerskapen 2019! Låt oss förstå vad du kommer att göra med dina Swoosh -skor och se till att hålla det låst på den enda leverantören för det nuvarande och största sneakerskvallen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *